Contactu' lu' Pește!

Numărul de telefon „care este” ... nu mai este! Al meu adică ... noa.

Mi-e o milă teribilă de toți cei care aveau să-mi ofere tot felul de afaceri ale secolului, credite avantajoase, valute „sigure”, asigurări inutile (ce pleonasm odios!) sau să-mi ceară păreri prin sondaje sau să mă întrebe ce laptop să-și cumpere etc.

Nu există alt număr care să-l înlocuiască! cel puțin nu public. Cine trebuie să-l aibă îl are deja, iar cine nu ... nu! (adaptare după un proverb nepalez)

Ca atare, folosiți intens formularul de contact (nici ăla nu mai este, care era!), pagina de FB a Gadgetei pentru situația în care este absolut musai (o iluzie, vă asigur!) să ziceți ceva! Nu garantez un răspuns, că mă dau rar pe feisbucă! (nici aia nu mai este, feisbucă a dispărut complet din viața mea, cu toate ale sale variante: uațap, insta, feisbucă mess și orice altceva va mai crea cumpăra vreodată!).

Variațiuni pe aceeași temă din opera cu același nume:

Windows Mess

Nu sunt un fan al sistemelor de instant messaging ala Yahoo Mess, Windows Mess, ICQ, Skype etc., dar nu intenţionez să le "desfiinţez" sau...

Bateriile de laptop

Multă lume se miră că după circa un an de utilizare a unui laptop, bateria acestuia începe să dea semne de oboseală: fie işi...