Gura Humorului adevăr grăiește

De la Mediafax o chestie grozavă: aflăm cum că primăria Gurii Humorului (am zis bine oare?) ar fi instalat o reţea wireless complet gratuită în jurul primăriei, pe vreo rază de 500 m, si chiar mai mult dacă ai scule competente.

Ei, asta e o premieră în .RO, într-adevăr. Înainte de a-i felicita pe oamenii ăştia, nu pot să nu mă întreb cum de le-a venit ideea să persevereze pe o astfel de acţiune.

Nu că ar fi un lucru rău, dimpotrivă! dar cum de regulă primăriile se zbăteau chiar şi în vremuri de mare avânt economic cu nişte bugete care nu le ajungeau (din motive diverse, pe care nu le comentăm aici), păi acum, în plină criză declarată (subiect de dezbatere pentru altădată) un primar să reuşească aşa ceva ... e într-adevăr o ştire de ştire!

Şi asta într-un oraş (să acceptăm că e oraş!) micuţ, care are doar 2 merite: e veşnic rupt de lume din cauza unui drum sau al altuia spălat de puhoaie (moldovenii îşi taie pădurile mai abitir decât se bărbieresc ardelenii!) şi e în mijlocul „ţării mănăstirilor” - sursă de bani turistici.

Zic asta pentru că fiind un oraş mic, probabil şi bugetul e mic. Ok, dom' primar, nota 10 ... şi aviz primarilor cu pretenţii şi ştaif!

Actualizat la

Variațiuni pe aceeași temă din opera cu același nume:

Actualizare Google Chrome

De vreo 2-3 zile, browserul de internet de la Google (Chrome) a ieşit tiptil din faza „beta” şi a ajuns la versiunea 1.0.154.36 (mda,...

Actualizarea licenţei AVAST

Am conceput acest mic îndrumar pentru a-i ajuta pe prietenii noştri care utilizează Avast Antivirus (aproape toţi, dacă stau bine să mă gândesc) şi...

Windows Mess

Nu sunt un fan al sistemelor de instant messaging ala Yahoo Mess, Windows Mess, ICQ, Skype etc., dar nu intenţionez să le "desfiinţez" sau...